De ambities zijn duidelijk: 'Antwerp geeft iedereen het nakijken met nieuw megatalent'

De ambities zijn duidelijk: 'Antwerp geeft iedereen het nakijken met nieuw megatalent'
Zondag 11 augustus 2024 - 13:30   I   door Redactie

Antwerp heeft deze zomer al enkele miljoenen mogen bijschrijven op de rekening. Er was de verkoop van George Ilenikhena, die voor 20 miljoen euro naar Monaco trok, én Jurgen Ekkelenkamp. Hij verhuisde voor 5.5 miljoen naar Udinese.

Daarnaast wil het nog enkele spelers van de hand doen. Jean Butez, Zeno Van den Bosch en Mandela Keita worden de voorbije weken ook gelinkt aan een transfer. Met al het geld dat het krijgt voor de uitgaande transfers wil het nu zwaar uitpakken op de transfermarkt.

Zo gaat Antwerp de strijd aan met Augsburg en Southampton om de handtekening van Romeo Amane, een 21-jarige Ivoriaan van het Zweedse Häcken. De middenvelder wordt gezien als een van de grootste talenten van Zweden, dat weet Sasha Tavolieri te melden.

Amane beschikt over een marktwaarde van 4.5 miljoen euro en heeft in Zweden nog een contract tot eind 2026. Naar verluidt vraagt zijn club een transfersom van vijf miljoen euro. Met al het geld dat Antwerp de voorbije maanden incasseerde, lijkt hij een haalbare kaart. 

Poll: Een goede versterking voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Romeo Amane  I  Jean Butez  I  Zeno Van den Bosch  I  Mandela Keita

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024