ASV Geel heeft een (groot) probleem en treft bovendien zware tegenstander

ASV Geel heeft een (groot) probleem en treft bovendien zware tegenstander
Vrijdag 09 augustus 2024 - 18:45   I   door Redactie

ASV Geel neemt het zaterdagavond om 19.30 uur op tegen Crossing Schaerbeek in de derde ronde van de Croky Cup. Afgelopen woensdag werd met 6-1 verloren van Thes Sport.

Het was toch een behoorlijke koude douche afgelopen woensdag. In het eerste deel van de eerste helft speelde Geel niet onaardig mee. De Kempense club klom zelfs op voorsprong via Thijs van Pol, maar na een grote blunder van doelman Andrei Dragomir, ging het plots heel snel. Er volgden nog meer individuele fouten bij Geel, waarna het in geen tijd 4-1 werd.

Welke conclusies moeten we hieraan verbinden? Het lijkt erop dat Geel niet voorbereid is op een blessure van eerste doelman Oussayd Belkouch. Dragomir, deze zomer gehaald bij Dessel Sport, liet een wel erg onzekere indruk. Staat hij zaterdag opnieuw tussen de palen of krijgt derde doelman Glenn Toussaint (amper 19 jaar) zijn kans? 

Geel moet toch hopen dat Belkouch snel weer fit is en fit blijft, want als je hoge ambities hebt is een betrouwbare doelman toch wel erg belangrijk. Met Crossing Schaerbeek wacht een zware tegenstander. De Brusselse traditieclub promoveerde het voorbije seizoen naar tweede nationale en wil dit seizoen meteen naar eerste promoveren. Geel zal dus scherper moeten verdedigen (en keepen) als het straks een resultaat wil halen.

Poll: Denk jij dat Geel een keepersprobleem heeft?

TAGS  I  ASV Geel  I  Andrei Dragomir

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024