Union en supporters plots verwikkeld in hevig dispuut: Dit is er aan de hand

Union en supporters plots verwikkeld in hevig dispuut: Dit is er aan de hand
Vrijdag 09 augustus 2024 - 21:00   I   door Redactie

Union verloor woensdag zijn heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League. Slavia Praag bleek toen een maatje te groot te zijn. Bij Union moest doelman Anthony Moris zich drie keer omdraaien. De fans van Union hebben nu genoeg gezien.

De Luxemburgse keeper kende vorig seizoen in de Champions’ Play-Offs geen sterke periode en nu moet hij het ook stevig ontgelden aan het begin van de volgende campagne. De fans eisen nu dat Union op zoek gaat naar een vervanger voor Moris.

Daar wil de club echter niet van weten. Naar verluidt behoudt Union het volste vertrouwen in zijn doelman en is het niet van plan om een opvolger te gaan halen. Toch kan het niet ontkend worden dat Moris de laatste tijd net iets minder presteert.

Tegen Slavia Praag was hij nog verantwoordelijk voor het derde tegendoelpunt. De doelman gaf de bal zelf weg, met dramatische gevolgen van dien. Ook vorig seizoen tijdens enkele cruciale matchen voor het kampioenschap blunderde de 34-jarige keeper erop los. Afwachten nu hoe de situatie verder evolueert.

Poll: Moet Moris een nieuwe kans krijgen?

TAGS  I  Union  I  Anthony Moris

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024