Nog geen minuut gespeeld of Thomas Foket krijgt nu al stevige waarschuwing bij Anderlecht

Nog geen minuut gespeeld of Thomas Foket krijgt nu al stevige waarschuwing bij Anderlecht
Maandag 05 augustus 2024 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht wist afgelopen weekend Thomas Foket officieel voor te stellen. De rechtsback komt over van Stade Reims, waar hij nog maar één jaar contract had. De komst betekent dat jeugdproduct Killian Sardella er een geduchte concurrent bij krijgt, al zit hij dat als een positieve zaak.

"Anderlecht is een grote club, waar je concurrentie nodig hebt”, is hij tegenover La Derniere Heure duidelijk niet rouwig om de transfer van Foket. “Ik ben dus blij dat hij er is. Dit seizoen spelen we in Europa, het zal voor een speler onmogelijk zijn om meer dan 50 wedstrijden te spelen”, klinkt het realistisch.

Sardella tekende onlangs een nieuw contract in Brussel. Hij toont zich alvast strijdvaardig: “En in de tussentijd zal ik vechten voor mijn plaats. Als er blessures zijn, ben ik bereid om aan de linkerkant te helpen. Maar mijn plaats is aan de rechterkant. Ik wil het beter doen dan vorig seizoen. Met dit in gedachten ben ik blij dat ik mijn nieuwe contract heb getekend.”

Tot slot heeft hij uitstekend nieuws voor de fans: “Ja, het is uitgesloten dat ik deze transferperiode Anderlecht verlaat. Mijn voornaamste wens was om te blijven. De interesse van Duitse clubs, zoals Werder Bremen? Er was interesse, maar die was niet zo concreet als wat er in de kranten stond”, aldus de rechtsachter.

Poll: Aan wie geef jij de voorkeur?

TAGS  I  Anderlecht  I  Killian Sardella  I  Thomas Foket

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024