Antwerp bibbert na uitspraken basispion: "Stap zetten naar het buitenland"

Antwerp bibbert na uitspraken basispion:
Zondag 04 augustus 2024 - 13:30   I   door Redactie

Senne Lammens maakte een jaar geleden transfervrij de overstap van Club Brugge naar Antwerp. Een jaar later moet hij de nieuwe nummer één worden onder de lat bij de Great Old. Jean Butez moet immers andere oorden opzoeken om zo wat budget vrij te maken.

In een uitgebreid interview met Het Laatste Nieuws laat de 22-jarige doelman zich uit over zijn periode bij Antwerp en zijn toekomst als doelman. Ook sprak hij zich uit over de transferperikelen omtrent Genk-doelman Mike Penders, die voor twintig miljoen euro naar Chelsea lijkt te verhuizen.

“Dat is een beetje de voetbalwereld waarin we nu zitten. Ploegen zijn op zoek naar jonge talenten. Keepers worden duurder. Dat is niet slecht voor mij, hé. Het is ook niet onlogisch, een doelman kan de steunpilaar zijn van de ploeg”, vindt hij de transfer niet al te gek.

Of Lammens ook droomt van een buitenlands avontuur? “Daar ben ik op dit moment nog niet mee bezig”, is zijn antwoord. “Maar het zal ooit wel het doel zijn om de volgende stap te kunnen zetten naar het buitenland. Alleen wil ik nu vooral een stabiel jaar spelen’, aldus de doelman.

Poll: Is Lammens een goede opvolger van Butez?

TAGS  I  Antwerp  I  Senne Lammens  I  Mike Penders  I  Genk

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024