‘Club-verdediger kan transfer naar Tottenham versieren, al is hij daar niet zo happig voor’

‘Club-verdediger kan transfer naar Tottenham versieren, al is hij daar niet zo happig voor’
Zaterdag 03 augustus 2024 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge kende reeds een drukke transferzomer. Het wist zo al een vijftal aanwinsten voor te stellen, maar zal ongetwijfeld nog enkele spelers zien vertrekken.

Het gonst van de geruchten rond het Jan Breydelstadion in Brugge. Zo beschikt Nicky Hayen momenteel over een mooie selectie, al moet hij het ook met heel wat overbodige pionnen doen.

Onder meer Roman Yaremchuk heeft Blauw-Zwart al verlaten. Hij tekende een contract bij Olympiakos, al blijft Club met een financiële kater achter. Daarnaast moet Dedryck Boyata nog kwijtgespeeld worden.

De verdediger kampte al met heel wat blessureleed en heeft ook een ontzettend zwaar contract. Blauw-Zwart staat dan ook niet echt te springen om hem in Brugge te houden, zeker gezien de huidige verdedigende opties.

Momenteel staan er vijf centrale verdedigers onder contract bij Club, en daar kunnen ook enkele talenten aan toegevoegd worden.

Jorne Spileers is ook een speler van eigen makelij en speelde afgelopen seizoen quasi iedere wedstrijd. Hierdoor speelde hij zich ook in de kijker van enkele Europese topclubs. Eén club zou nu ook concrete interesse in hem tonen.

Tottenham Hotspur zou zo de jeugdinternational van dichtbij volgen. Er zou deze zomer echter nog geen transfer plaatsvinden, gezien Spileers komend seizoen nog in Brugge wil blijven. Daarnaast wil de verdediger ook geen overhaaste beslissingen maken.

Poll: Zie je Jorne Spileers als een potentiële Rode Duivel?

TAGS  I  Club Brugge  I  Jorne Spileers  I  Roman Yaremchuk  I  Dedryck Boyata

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024