'Thorsten Fink dropt déze verrassende naam in de basis tegen OH Leuven'

'Thorsten Fink dropt déze verrassende naam in de basis tegen OH Leuven'
Vrijdag 02 augustus 2024 - 22:00   I   door Redactie

Thorsten Fink heeft zich in Het Belang van Limburg positief uitgelaten over zijn Slowaakse middenvelder Patrik Hrosovsky. De 55-voudig international liet een erg sterke indruk achter op training, aldus de Duitse trainer, al weet hij nog niet hoe hij hem zal inpassen bij de ploeg.

Hrosovsky was onlangs nog actief op het EK, maar daar is niets meer van te merken: “Hij stak er deze week bovenuit. Je merkte heel goed dat het EK verteerd is”, prijst Fink zich gelukkig. Genk verloor vorige week tegen Standard Ken Nkuba door middel van een blessure. De match van zaterdag tegen OH Leuven komt te vroeg.

Als vervanger van Nkuba denkt Fink aan zijn Slowaaks international: “Hrosovsky is een optie om de geblesseerde Nkuba te vervangen, met natuurlijk een aantal interne verschuivingen die daaraan vasthangen”, weet de ex-speler van Bayern München te vertellen.

Hrosovsky is echter niet de enige optie voor Fink: “Maar ik heb nog andere mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld Sor, al kan die nog geen 90 minuten aan. Een uurtje kan wel lukken, maar ik kan hem ook fris brengen in het laatste gedeelte van de wedstrijd”, besluit hij.

Poll: Wie moet de vervanger worden van Nkuba?

TAGS  I  Genk  I  Thorsten Fink  I  Patrik Hrosovsky  I  Yira Sor  I  Ken Nkuba

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024