Groot nieuws uit Antwerp: 'Jurgen Ekkelenkamp verlaat de club en trekt naar Italië'

Groot nieuws uit Antwerp: 'Jurgen Ekkelenkamp verlaat de club en trekt naar Italië'
Vrijdag 02 augustus 2024 - 11:00   I   door Redactie

Groot nieuws uit het Antwerpse kamp. Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen melden dat Jurgen Ekkelenkamp op het punt staat om Antwerp te verlaten. De aanvallende middenvelder zou in Italië aan de slag gaan waar Udinese zijn pijlen op de Nederlander heeft gericht.

Ekkelenkamp streek twee seizoenen geleden neer bij Antwerp. Zij plukten de jonge Nederlander weg bij het Duitse Hertha Berlijn. In Antwerpen betaalden ze toen vijf miljoen euro om de aanvallende middenvelder naar de club te halen.

Twee jaar later staat hij op het punt om bij Udinese te tekenen. Op die twee jaar tijd wist de ex-speler van Ajax in totaal 92 wedstrijden te spelen voor de Great Old. Daarin was hij goed voor elf doelpunten en evenveel assists. Bij Antwerp hadden ze meer verwacht van hem.

Ekkelenkamp, nu 24 jaar oud, wordt zo een van de vele vertrekkers bij Antwerp deze zomer. Naast hem werd ook al George Ilenikhena voor twintig miljoen euro verkocht aan AS Monaco. Ook onder meer Jean Butez en Mandela Keita lijken deze zomer nog te moeten beschikken.

 

 

Poll: Had jij meer verwacht van Ekkelenkamp bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  George Ilenikhena  I  Jean Butez  I  Jurgen Ekkelenkamp  I  Udinese

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024