Wouter Vrancken bezorgt KRC Genk gigantische transferkater'

Wouter Vrancken bezorgt KRC Genk gigantische transferkater'
Donderdag 01 augustus 2024 - 22:40   I   door Redactie

Hoewel de Jupiler Pro League al begonnen is, blijven eersteklassers druk bezig op de transfermarkt en komen ze daarbij regelmatig in elkaars vaarwater terecht. AA Gent probeert nu KRC Genk af te troeven in een strijd om de Oostenrijkse middenvelder Nikolas Sattlberger.

De rivaliteit tussen de Oost-Vlamingen en Limburgers is de afgelopen weken intensiever geworden. Gent zorgde er bijvoorbeeld voor dat Genk dit seizoen geen Europees voetbal speelt door in de barragewedstrijd met 0-1 te winnen in de Cegeka Arena.

Ook naast het veld is er strijd. Gent wilde Wouter Vrancken als trainer aantrekken terwijl hij onder contract stond bij Genk, wat leidde tot zijn onmiddellijke ontslag bij Genk en daaropvolgende aanstelling bij Gent. Op de transfermarkt haalde Genk Matte Smets binnen, die bijna bij Gent tekende, terwijl Gent Mathias Delorge wist te strikken.

Nu proberen beide clubs Nikolas Sattlberger aan te trekken. Genk bood 1.5 miljoen euro, maar Gent verhoogde het bod naar 1,7 miljoen euro. Sattlberger lijkt voorlopig de voorkeur te geven aan Genk, maar dit kan snel veranderen.

TAGS  I  KRC Genk  I  Wouter Vrancken  I  AA Gent

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024