Viktor Verhulst ziet het gebeuren bij Sarah Puttemans: "Heel veel pijn"

Viktor Verhulst ziet het gebeuren bij Sarah Puttemans:
Donderdag 01 augustus 2024 - 20:00   I   door Redactie

Eind vorige maand maakte Antwerp-fan Viktor Verhulst zijn debuutoptreden in het zonnige Saint-Tropez, vergezeld door zijn vriendin Sarah Puttemans. De korte trip naar de Franse Riviera, waar de twee genoten van het mooie weer en Viktors muziek, nam echter een onverwachte wending.

In de meest recente aflevering van de vlog van Sarah Puttemans geeft ze een inkijkje in hun verblijf. Ondanks het aanvankelijke plezier en de gezelligheid, eindigde de reis in een pijnlijke ervaring voor Sarah.

"Ik ben gisteren hard gevallen", deelt Sarah zichtbaar geëmotioneerd in haar vlog. "Mijn rechterbeen is helemaal open. Dat is echt supertof", voegt ze er sarcastisch aan toe.

Het ongeluk gebeurde tijdens het uitstappen uit een klein bootje. "Ik droeg een superstrakke jurk, waardoor ik mijn benen nauwelijks kon bewegen. De ondergrond was bedekt met kleine steentjes, wat het nog moeilijker maakte", legt ze uit.

"Op het moment dat ik uit de boot stapte, bewoog deze plotseling. Ik viel op mijn knie en voelde meteen veel pijn. De afgelopen nacht kon ik niet slapen omdat de wond begon te ontsteken. Ik heb er nu een beetje Isobetadine op gedaan."

Enkele dagen later geeft Sarah een update over haar herstel. "Ik heb nog steeds veel last van mijn knie, het wordt erg blauw en de pijn is aanzienlijk. Maar het komt wel goed", besluit ze.

TAGS  I  Viktor Verhulst  I  Sarah Puttemans  I  v24

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024