'Barcelona krijgt slecht nieuws rond Nico Williams en pakt daarom uit met andere EK-sensatie'

'Barcelona krijgt slecht nieuws rond Nico Williams en pakt daarom uit met andere EK-sensatie'
Woensdag 31 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Barcelona keek met grote ogen naar het EK. De Catalanen zagen Spanje Europees kampioen worden, dat dankij de glansprestaties van onder meer Dani Olmo en Nico Williams. Beide spelers worden sindsdien gelinkt aan een transfer naar Barça.

Het grote struikelblok voor de Spaanse topclub is dat het zich niet kan veroorloven om met het geld te smijten. Barcelona verkeert in een financiële crisis en moet daarom creatief omgaan met het binnenhalen van zijn targets. Williams lijkt alvast veel te duur te zijn.

Het Spaanse medium Relevo weet nu te melden dat Barcelona afstapt van de komst van de linksbuiten en volledig doorschakelt naar het overtuigen van Dani Olmo om voor de club te tekenen. De EK-sensatie doorliep een groot deel van zijn jeugdopleiding bij Barça én hij wil daarom erg graag terugkeren.

Toch wordt ook de komst van Olmo heel moeilijk voor de club van coach Hansi Flick. De Spanjaard moet dan ook zestig miljoen euro kosten, geen spek naar de bek van Barcelona. Van het feit dat Olmo graag wil terugkeren willen ze bij Barça wel handig gebruik maken. Zo hopen ze dat RB Leipzig wat water bij de wijn wil doen, ook omdat Xavi Simons bij de club gaat blijven.

Poll: Kan Barcelona Dani Olmo terug naar de club halen denk je?

TAGS  I  Barcelona  I  Dani Olmo  I  Nico Williams  I  RB Leipzig

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024