Hans Vanaken krijgt opvolging uit eigen ploeg: "Veel succes!"

Hans Vanaken krijgt opvolging uit eigen ploeg:
Woensdag 31 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

Erik Van Looy heeft weer een nieuwe kandidaat weten te strikken voor De Slimste Mens ter Wereld. De presentator van de tv-quiz wist meteen ook mee te delen wie zijn kans deze keer gaat wagen. Niemand minder dan Simon Mignolet is de nieuwste kandidaat die zal strijden voor de titel van Slimste Mens.

Van Looy kondigde de nieuwe deelnemer zelf aan op zijn Instagram-account. “In Knokke nog snel een ‘kleine kandidaat’ gestrikt voor De Slimste Mens ter Wereld!”, luidt het onderschrift. “Eén van onze beste keepers ooit en hopelijk ook een goeie afwerker! Veel succes Simon!”

De doelman wordt zo de tweede Bruggeling uit de huidige selectie van Club die meedoet aan het populaire programma. Enkele jaren geleden waagde ook Hans Vanaken al zijn kans in de quiz. De Limburger kwam toen aan vier afleveringen. Doet Mignolet beter?

Met de aankondiging van Mignolet is hij nu de zesde kandidaat die Van Looy al bekendmaakte. Eerder werden de namen van Xander De Rycke, Aster Nzeyimana, Bo Van Spilbeeck, Hannelore Knuts en Geert Van Rampelberg al gelost door de quizmaster.

Poll: Kan Simon Mignolet beter doen dan Hans Vanaken?

TAGS  I  Simon Mignolet  I  Hans Vanaken  I  Club Brugge  I  Erik Van Looy

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024