'Antwerp krijgt stevige concurrentie voor vervanger George Ilenikhena'

'Antwerp krijgt stevige concurrentie voor vervanger George Ilenikhena'
Woensdag 31 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

Bij Antwerp zagen ze vorige week George Ilenikhena voor 20 miljoen euro verhuizen naar AS Monaco. Zodoende moeten ze bij de Great Old op zoek naar een vervanger. Een van de namen op het lijstje zou Mihailo Ivanovic zijn, spits bij het Servische Vojvodina.

Met het geld dat Antwerp kreeg voor Ilenikhena wil het opnieuw uitpakken op de transfermarkt. Daarbij heeft het zijn oog laten vallen op Ivanovic. Dat is een negentienjarige centrumspits die op dit momenten nog onder contract staat in zijn thuisland.

Daar willen ze in Antwerpen snel verandering in brengen, weet het Servische Mozzart Sport. Naar verluidt hebben ze een bedrag van om en bij de 4.5 miljoen euro geboden voor de spits. Indien Antwerp Ivanovic wil inlijven, zal het wel nog moeten afrekenen met stevige concurrentie.

Ook Olympiakos, de nieuwe club van Roman Yaremchuk, en de Russische topclub Zenit zijn namelijk geïnteresseerd in de diensten van de Serviër. Voor zijn club Vojvodina speelde de tiener in totaal al 41 wedstrijden. Daarin scoorde hij negen doelpunten.

 

Poll: Kan Ivanovic Ilenikhena doen vergeten bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  George Ilenikhena  I  Mihailo Ivanovic  I  Vojvodina

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024