Het geduld wordt beloond: 'Anderlecht slaat fraaie dubbelslag op de transfermarkt'

Het geduld wordt beloond: 'Anderlecht slaat fraaie dubbelslag op de transfermarkt'
Woensdag 31 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Zowel op de linksachter als op de rechtsachter staat er deze transferwindow heel wat te gebeuren bij Anderlecht. Op links is er het dossier van Ludwig Augustinsson. Op rechts de gevallen Killian Sardella en Louis Patris. Op beide posities lijkt er nu een doorbraak te komen.

Augustinsson werd vorig seizoen gehuurd van Sevilla en keerde enkele weken geleden bijgevolg terug naar Spanje. Beide partijen willen echter langer met elkaar door en dus wordt er al weken naar een oplossing gezocht. Die lijkt er nu te komen.

Sevilla gaat het contract van de Zweed verbreken waardoor hij gratis kan opgepikt worden. Op die manier kan paars-wit straks een uitstekende zaak doen. Met Augustinsson is er bovendien al weken een persoonlijk akkoord. Vanaf het moment dat de linksachter transfervrij is, gaat hij zijn contract in Brussel ondertekenen.

Daarnaast is er ook uitstekend nieuws op de rechtsachter. Waar Killian Sardella onlangs nog gelinkt werd met een transfer naar Werder Bremen, gaat de 22-jarige verdediger binnenkort dan toch zijn contract verlengen bij Anderlecht. Zo kan paars-wit ook dit seizoen rekenen op twee van zijn sterkhouders van vorig seizoen.

Poll: Wie van de twee kan Anderlecht het meeste bijbrengen denk je?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ludwig Augustinsson  I  Sevilla  I  Killian Sardella

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024