Charles De Ketelaere voelt zich duidelijk in zijn sas en zorgt voor grote hilariteit bij Atalanta

Charles De Ketelaere voelt zich duidelijk in zijn sas en zorgt voor grote hilariteit bij Atalanta
Dinsdag 30 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere kon vorig seizoen rekenen op een uitstekende jaargang. De aanvaller van Atalanta blonk uit en wist op het einde van het seizoen de Europa League-beker in de lucht te steken. Dit jaar gaat hij voor minstens evenveel succes.

De ex-speler van Club Brugge is alvast goed aan het seizoen begonnen. De 23-jarige aanvallende middenvelder, die ook in de spits uit de voeten kan, scoorde afgelopen weekend een van de twee doelpunten in het 2-2 gelijkspel tegen AZ.

Opvallend aan zijn doelpunt was niet meteen het feit dat hij de goal scoorde door middel van een kopbal, wel dat de haren op zijn hoofd geblondeerd waren. De nieuwe look van De Ketelaere zorgt nu voor het nodige amusement binnen de kleedkamer van Atalanta.

Zo deed middenvelder en ploegmaat Marten de Roon de belofte dat ook hij zijn haren zal blonderen indien Atalanta de Supercup tegen Real Madrid weet te winnen. Die wedstrijd vindt over twee weken (14 augustus) plaats. Benieuwd of we straks twee geblondeerde koppen zien op het middenveld van Atalanta.

Poll: Wat vind jij van de geblondeerde haren van De Ketelaere?

TAGS  I  Charles De Ketelaere  I  Atalanta  I  Marten de Roon  I  Real Madrid

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024