Ook dat nog: 'Diego Simeone bezorgt Arthur Vermeeren uppercut van jewelste'

Ook dat nog: 'Diego Simeone bezorgt Arthur Vermeeren uppercut van jewelste'
Dinsdag 30 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

Arthur Vermeeren verhuisde afgelopen winter voor achttien miljoen euro naar Atlético Madrid. Het was zo de eerste speler van Antwerp die de leegloop inzette. Naast Vermeeren verkocht de Great Old ook al George Ilenikhena en daar komen wellicht Jean Butez en Mandela Keita nog bij.

Ondanks zijn mooie transfer naar Spanje, heeft Vermeeren nog niet veel plezier beleefd aan zijn overstap. De middenvelder kwam op een half jaar tijd aan amper vijf wedstrijden voor Atlético, goed voor 160 speelminuten. Nu komt er nog eens slecht nieuws bij voor de jonge landgenoot.

Zo meldt transfergoeroe Fabrizio Romano dat ze in Madrid flink werk maken van de komst van Conor Gallagher, middenvelder van Chelsea en dus mogelijk concurrent van Vermeeren bij Atlético. De Italiaan claimt dat beide clubs volop in onderhandeling zijn.

Mocht Gallagher effectief naar Spanje verhuizen betekent dat een zoveelste klap voor Vermeeren. Met Saul Niguez zag hij onlangs een concurrent vertrekken en even leek het dat hij volop zijn kans zou krijgen. Nu lijkt hij weer te moeten afrekenen met een speler die veel meer ervaring heeft op het hoogste niveau.

Poll: Zou een uitleenbeurt een goede oplossing zijn voor Vermeeren?

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024