Het geduld is op: 'Yari Verschaeren vervangen bij Anderlecht'

Het geduld is op: 'Yari Verschaeren vervangen bij Anderlecht'
Dinsdag 30 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

Anderlecht denkt aan niemand minder dan Christian Eriksen om het aanvallend compartiment te versterken. De Deense middenvelder heeft nog maar één jaar contract bij Manchester United, maar hem naar Anderlecht halen, wordt een erg moeilijke opgave.

Indien paars-wit de Deens international naar het Lotto Park wil halen, zal het stevig in de buidel moeten tasten, helemaal niet de moeite waard, zo vindt ex-speler Silvio Proto. In het Franstalige voetbalprogramma Dans Le Vestiaire laat de oud-keeper zijn licht schijnen op de transfer van Eriksen.

“Wat brengt zo'n speler de club bij?”, stelt hij luidop de vraag. “Leg mij dat eens uit. Ik weet niet of hij alle problemen zou oplossen. Dat hij voor creativiteit zorgt? Investeer dan in een jonge Belg of een jonge speler die je later kan doorverkopen”, heeft Proto een duidelijke mening over de mogelijke komst van de middenvelder.

De gewezen doelman ziet dan ook dat zijn ex-club een slechte zaak zou doen door Eriksen te halen: “Want dit is geldverlies. Is het zeker dat hij een titel zal opleveren? Neen. En hij neemt de plaats van Verschaeren in, dan 'vermoord' je ook nog eens een jonge speler”, aldus Proto.

Poll: Heeft Proto gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I  Christian Eriksen  I  Silvio Proto  I  Yari Verschaeren

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024