Saudi-Arabië lonkt: 'Kevin De Bruyne kan Manchester City nog steeds verlaten'

Saudi-Arabië lonkt: 'Kevin De Bruyne kan Manchester City nog steeds verlaten'
Dinsdag 30 juli 2024 - 09:00   I   door Redactie

De vraag die iedere Belgische voetballiefhebber al even bezighoudt: blijft Kevin De Buyne bij Manchester City of trekt hij naar Saudi-Arabië? Als het van zijn coach Pep Guardiola afhangt, blijft zijn favoriete spelmaker, al kan hij niet met zekerheid zeggen wat de plannen van de Rode Duivel precies zijn.

Onlangs werd De Bruyne nog gelinkt aan een transfer naar het Midden-Oosten, maar Guardiola zelf veegde die geruchten even snel weer van tafel. Hij wist te vertellen dat de Belgisch international gewoon blijft waar hij is en ook dit jaar voor City zal voetballen.

Enkele dagen later lijkt de Spaanse coach plots niet meer zo zeker te zijn van zijn zaak: “Ik heb nog niet met De Bruyne gesproken, maar de club heeft mij laten weten dat er nog geen aanbieding is geweest. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar ik hoop dat hij blijft!”, klinkt het bij City Xtra.

Waar hij dus eerder nog resoluut zei dat hij nergens heen ging, lijkt er plots toch wat twijfel te bestaan over de toekomst van de middenvelder. Op dit moment lijkt hij te blijven, maar niets is zeker. “Het is nu aan Kevin om te beslissen, maar op dit moment wordt er mij verteld dat hij bij ons blijft”, aldus Guardiola.

Poll: Waar speelt De Bruyne dit seizoen?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City  I  Pep Guardiola

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024