Heeft déze Belgische topclub goud in handen? "Hij zal een revelatie worden"

Heeft déze Belgische topclub goud in handen?
Dinsdag 30 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Genk wist op de openingsspeeldag niet te winnen. Het bleef na een wisselvallige wedstrijd tegen Standard steken op een 0-0 gelijkspel. Bij de Genk-fans waren ze allerminst tevreden over de prestatie van hun team, toch zag Wim de Coninck één speler in het bijzonder uitblinken.

De analist is helemaal wild van tienersensatie Konstantinos Karetsas. De jonge Belg had altijd moeten scoren in de eerste helft. Hij trof een keer de paal en daarnaast werd een schot van dichtbij in extremis nog van de lijn gehaald. Ook De Coninck zag dat.

"Karetsas had moeten scoren, maar dat zal nog wel komen. Hem gaan we dit seizoen zeker in de gaten moeten houden, want hij zal een revelatie worden”, vertelt hij bij Sporza. “Met zijn acties kan hij zeker beslissend zijn”, voorspelt de oud-voetballer.

De amper zestienjarige spelmaker speelde tot dusver nog maar vijf keer voor de eerste ploeg van Genk. In die vijf wedstrijden wist hij nog niet tot scoren te komen. Wel kon hij één assist geven. Dit jaar lijkt hij onder Thorsten Fink helemaal te gaan doorbreken.

Poll: Is Karetsas momenteel het grootste talent op de Belgische velden?

TAGS  I  Genk  I  Thorsten Fink  I  Konstantinos Karetsas

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024