Wesley Sonck haalt vernietigend uit naar sleutelspeler van Genk: "Daar kan ik niet tegen"

Wesley Sonck haalt vernietigend uit naar sleutelspeler van Genk:
Maandag 29 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Genk trapte zondagmiddag zijn seizoen op gang met een thuisduel tegen Standard. Tijdens de rust was analist van dienst Wesley Sonck allerminst te spreken over de prestaties van Genks-spits Tolu Arokodare. Vooral een opvallende actie tijdens de opwarming zette kwaad bloed.

“Hij doet weinig mee. Ik zag hem hier opwarmen, met korte mouwtjes, tonen hoe gespierd zijn armen zijn, nul duels gewonnen”, is de analist van Eleven erg streng voor de boomlange Nigeriaan. Sonck is duidelijk geen fan van het gedrag van de spits en gaat verder:

“Dat zijn zo van die gasten, daar kan ik niet tegen. Als je sterk bent voor de wedstrijd, dan moet je dat ook tijdens de wedstrijd tonen. Goals maak je niet aan zijkant, die maak je in de zestien, daar moet je gewoon zijn”, sluit hij tot slot af.

Dat de aanvaller een doelpunt kan maken, bewijzen zijn statistieken. Tolu streek anderhalf seizoen geleden neer in Genk. De aanvaller maakte sindsdien zeventien goals voor zijn huidige club, dat in 63 wedstrijden. Ook wist hij vijf assists op zijn naam te schrijven.

Poll: Is de kritiek van Sonck terecht?

TAGS  I  Genk  I  Tolu Arokodare  I  Wesley Sonck

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024