'Saudi-Arabië biedt plots dé ideale oplossing voor Romelu Lukaku'

'Saudi-Arabië biedt plots dé ideale oplossing voor Romelu Lukaku'
Dinsdag 23 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku is overbodig bij Chelsea en kijkt daarom al enige tijd uit naar een nieuwe club. Anderlecht lijkt deze zomer nog te vroeg te komen gezien hij via een stevige transfersom losgeweekt moet worden uit Londen. Daarom biedt Napoli hem een uitweg.

De club van kersvers coach Antonio Conte wil de topschutter van de Rode Duivels heel graag naar Italië halen, maar voorlopig is er nog wel één groot struikelblok, namelijk Victor Osimhen. De doelpuntenmachine wil vertrekken, maar zolang dat niet gebeurd, moet Lukaku op zijn honger blijven zitten.

Waar PSG eerder al interesse toonde in Osimhen, weigeren ze voorlopig om de gevraagde 130 miljoen euro te betalen aan Napoli. Zodoende leek het even dat Lukaku zijn transfer naar de ex-club van Dries Mertens kon vergeten, maar mogelijk biedt Saudi-Arabië nu een oplossing.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano wikt en weegt de Nigeriaanse spits nu zijn opties. Eén daarvan zijn meerdere riante aanbiedingen vanuit de Saudi Pro League. Indien PSG niet over de brug komt, is de kans groot dat de ex-speler van Charleroi voor een avontuur kiest uit het Midden-Oosten. Zo kan Lukaku alsnog zijn beoogde transfer maken.

 

Poll: Wanneer zie jij Lukaku terugkeren naar Anderlecht?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Napoli  I  Victor Osimhen

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024