Zou het dan toch? 'Romelu Lukaku plots stap dichter bij Anderlecht'

Zou het dan toch? 'Romelu Lukaku plots stap dichter bij Anderlecht'
Dinsdag 23 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku aast op een transfer naar Napoli. De Rode Duivel heeft geen toekomst meer bij Chelsea en dus moet hij uitkijken naar een nieuwe club. In Napoli werd Antonio Conte, zijn succescoach van bij Inter, onlangs trainer. Reden genoeg voor Lukaku om naar Napoli te verhuizen.

Of de transfer naar Italië er ook effectief komt, valt af te wachten. Waar hij eerder al een persoonlijk akkoord had bereikt omtrent een driejarig contract, lijkt hij nu plots verder  verwijderd te zijn van een overstap. Boosdoener is Victor Osimhen.

De Nigeriaanse spits moet namelijk eerst vertrekken bij Napoli en dan pas is er plaats voor Lukaku. Zolang Osimhen er nog rondloopt, kan de topschutter van de Rode Duivels zijn transfer dus vergeten. Lang zag het ernaar uit dat Osimhen naar PSG kon, maar Fabrizio Romano komt nu met slecht nieuws.

Zo geraken Napoli en PSG het maar niet eens over een definitieve transfer van de spits. In Parijs zijn ze niet bereid om de afkoopclausule van 130 miljoen euro te betalen waardoor de onderhandelingen nu vastgelopen zijn. Misschien dat Anderlecht nu een poging kan doen om Lukaku terug naar Brussel te halen.

Poll: Waar denk jij dat Lukaku dit seizoen speelt?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Anderlecht  I  Napoli

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024