Na Fink, Smets én Steuckers: 'Genk wil nog maar eens toeslaan bij rivaal STVV'

Na Fink, Smets én Steuckers: 'Genk wil nog maar eens toeslaan bij rivaal STVV'
Maandag 22 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

Genk en STVV deden deze zomer al de nodige zaakjes. Hoofdtrainer Thorsten Fink maakte de gevoelige overstap naar Genk en ook spelers Matte Smets en Jarne Steuckers deden hetzelfde. Met Mathias Delorge zouden ze een vierde keer kunnen toeslaan.

Delorge ontpopte zich vorig seizoen uit tot een ware revelatie bij STVV. Voor de Kanaries speelde hij vorige jaargang maar liefst veertig wedstrijden. Daarin scoorde de centrale middenvelder één doelpunt en gaf hij vijf assists. Door zijn puike prestaties geniet hij nu heel wat interesse, ook vanuit Genk.

“Iedereen weet dat hij een goede speler is", vertelt Genk-trainer Fink aan Het Laatste Nieuws"Hij heeft aanbiedingen uit Frankrijk en Duitsland. Ik weet dus niet of het voor ons zal zijn”, benadrukt hij de geduchte concurrentie voor de handtekening van Delorge.

Is een vierde keer toeslaan bij STVV een keer teveel? Niet voor Fink: "Ach, als jij een meisje verlaat, zal zij ook niet goed over je praten, toch? Ik weet dat ze STVV sowieso zouden hebben verlaten, omdat de club het geld nodig had. Bovendien hadden ze clausules. Dat is voetbal", sluit hij af.

Poll: Waar zie jij Delorge dit seizoen het liefst spelen?

TAGS  I  Genk  I  STVV  I  Mathias Delorge  I  Thorsten Fink

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024