Anderlecht spitst de oren: 'Rode Duivel laat weten of hij wil terugkeren naar België'

Anderlecht spitst de oren: 'Rode Duivel laat weten of hij wil terugkeren naar België'
Vrijdag 19 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

Dennis Praet wordt nadrukkelijk gelinkt aan een terugkeer naar Anderlecht. De nu 30-jarige middenvelder is op dit moment transfervrij op te pikken nadat zijn contract bij Leicester City niet verlengd werd. Anderlecht hoopt daarvan te profiteren, maar krijgt wel stevige concurrentie.

Zo meldt transferexpert Sasha Tavolieri dat Praet ook interesse geniet van het Italiaanse Lecce, dat voor hem zelfs al een contract heeft klaarliggen van drie seizoenen. Ook van buiten Italië trekken ze aan zijn mouw. Clubs uit Griekenland en Saudi-Arabië tonen ook belangstelling.

Voor Anderlecht wordt het zo steeds moeilijker om zijn ex-Gouden Schoen terug naar Brussel te halen. Praet zelf geeft aan het liefst in Italië te blijven voetballen. Op die manier lijkt hij niet te willen terugkeren. Het concrete voorstel van Lecce doet de hoop nu helemaal wegnemen.

Voor Anderlecht kwam de aanvallende middenvelder in totaal 182 keer uit. Het jeugdproduct maakte daarin 27 doelpunten en slaagde er bovendien in om daarnaast ook 39 assists af te leveren. Die puike statistieken leverden hem destijds een mooie transfer naar Sampdoria op. 

Poll: Zie jij Praet graag terugkeren naar Anderlecht?

TAGS  I  Dennis Praet  I  Anderlecht  I  Leicester City  I  Lecce

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024