Jesper Fredberg is onverbiddelijk bij Anderlecht: 'Kind aan huis moet de club per direct verlaten'

Jesper Fredberg is onverbiddelijk bij Anderlecht: 'Kind aan huis moet de club per direct verlaten'
Vrijdag 19 juli 2024 - 09:00   I   door Redactie

Jesper Fredberg heeft nog steeds geen transfer aan inkomende zijde weten te realiseren. Wel verlengde hij de contracten van Jan Vertonghen en Majeed Ashimeru én verkocht hij Zeno Debast aan Sporting Lissabon. Verder bleef het voorlopig erg stil.

Toch lijkt er nu eindelijk shot in de zaak te komen. Jan-Carlo Simic zou onderweg zijn naar Anderlecht en ook onder meer een nieuwe keeper, rechtsachter en centrale verdediger moeten de ploeg binnenkort gaan versterken. Welke spelers Fredberg op die posities juist wil halen, is nog niet bekend.

Verder staat ook de poort naar de uitgang nog wagenwijd open, dat meldt Het Nieuwsblad. De krant weet dat vier spelers de club mogen verlaten. Daarbij een opvallende naam: Marco Kana. Het jeugdproduct van paars-wit wist op jonge leeftijd zijn debuut te maken, maar kon de verwachtingen nooit inlossen.

Vorig seizoen werd er nog een tijdelijke oplossing gezocht door hem uit te lenen aan KV Kortrijk, maar nu is het definitief einde verhaal voor de 21-jarige defensieve middenvelder. Ook voor Kristian Arnstad, Amadou Diawara en Ishak Abdulrazak is het avontuur in Brussel voorbij.

Poll: Had Marco Kana nog een nieuwe kans moeten krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Marco Kana  I  Kristian Arnstad  I  Jesper Fredberg

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024