'Lukaku wrijft zich de ogen uit: 120 miljoen euro'

'Lukaku wrijft zich de ogen uit: 120 miljoen euro'
Donderdag 18 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

Er blijft veel belangstelling voor Victor Osimhen, aangezien Napoli en de speler hebben afgesproken dat hij deze zomer zal vertrekken. Chelsea heeft interesse, maar zal alleen voor Osimhen gaan als het kostenplaatje wordt verlaagd.

Dit betekent lagere salariseisen, commissies en meer transparantie, want Chelsea is niet bereid €120 miljoen te betalen. De zaakwaarnemer van Osimhen staat in contact met Paris Saint-Germain, waar hij al lange tijd op de radar staat. Een transfer naar PSG is echter alleen mogelijk als de club een spits verkoopt, zoals Gonçalo Ramos of Randal Kolo Muani.

Een eerdere, zeer concrete optie was Saudi-Arabië, maar Napoli wees dat voorstel af. Deze zomer liggen de kaarten anders, waardoor Saudi-Arabië nog steeds een mogelijke bestemming is voor Osimhen.

Belangrijk is dat als Osimhen akkoord gaat met een transfer deze zomer. Bij Napoli blijft Lukaku immers de topprioriteit. Lukaku heeft altijd enthousiast gereageerd op de mogelijkheid om herenigd te worden met zijn favoriete coach, Antonio Conte. Napoli deelt dat enthousiasme en wil deze samenwerking graag realiseren.

Poll: Vind jij Osimhen 120 miljoen euro waard?

TAGS  I  Napoli  I  Romelu Lukaku  I  Victor Osimhen

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024