Drama voor Roman Yaremchuk: 'Ex-Gouden Schoen houdt Oekraïner langer bij Club Brugge'

Drama voor Roman Yaremchuk: 'Ex-Gouden Schoen houdt Oekraïner langer bij Club Brugge'
Woensdag 17 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge is volop bezig met een oplossing te vinden voor Roman Yaremchuk. De Oekraïner is overbodig bij Club nadat zijn passage in West-Vlaanderen geen succes bleek te zijn. Ook een huurbeurt een Valencia bracht geen verbetering.

Zodoende mag de 53-voudig international uitkijken naar een nieuwe club. Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat er interesse is vanuit Turkije voor de spits. Trabzonspor trok stevig aan zijn mouw, maar mogelijk blokkeert een ex-Genkie nu zijn beoogde transfer.

Paul Onuachu werd dit seizoen door moederclub Southampton verhuurd aan de Turken. Daar deed hij het uitstekend door in 26 wedstrijden zeventien keer te scoren en daarbovenop ook vier assists af te leveren. Bij Trabzonspor zijn ze dan ook erg tevreden over de Nigeriaan.

Transferjournalist Sacha Tavoieri weet nu dat Trabzonspor Onuachu definitief wil overnemen van Southampton. Ze zouden al in contact staan met de Engelse club, al vragen zij voorlopig nog te veel. Mocht Onuachu definitief naar Turkije gaan, moet Club Brugge op zoek naar een nieuwe oplossing voor Yaremchuk.

Poll: Verdient Yaremchuk een nieuws kans bij Club?

TAGS  I  Genk  I  Club Brugge  I  Paul Onuachu  I  Roman Yaremchuk  I  Trabzonspor

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024