Club Brugge houdt de adem in: 'Toptalent staat plots voor blitztransfer'

Club Brugge houdt de adem in: 'Toptalent staat plots voor blitztransfer'
Woensdag 17 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Club moet vrezen dat het Victor Barbera alweer verliest. De jonge Spanjaard werd vorig seizoen nog gratis overgenomen van Barça B, maar wist voor de eerst ploeg van Club amper minuten te maken. In de Challenger Pro League daarentegen kwam hij wel geregeld in actie.

In de tweede hoogste klasse van het Belgische voetbal werd hij door Club NXT negentien keer uitgespeeld. In die negentien wedstrijden wist de nog maar negentienjarige centrumspits zes goals te scoren en was hij bovendien ook goed voor twee assists.

Zijn puike prestaties in een eerste seizoen in een vreemd land en vreemde competitie hebben nu de nodige interesse opgewekt. Zo staat de jonge Spanjaard in de belangstelling van Espanyol, dat meldt Mundo Deportivo. 

Bij Espanyol zijn ze op zoek naar een vervanger voor Martin Braithwaite, die de club begin deze week transfervrij verliet. Mocht Club zijn spits alweer verkopen, zal het wellicht een stevige som verlangen. Barbera staat namelijk nog onder contract tot 2027 en heeft een marktwaarde van 700.000 euro.

Poll: Moet Club al afscheid nemen van Barbera?

TAGS  I  Club Brugge  I  Victor Barbera  I  Espanyol  I  Martin Braithwaite

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024