Thorsten Fink komt met stevige waarschuwing naar concurrenten: "Wees maar zeker"

Thorsten Fink komt met stevige waarschuwing naar concurrenten:
Dinsdag 16 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Thorsten Fink is een tevreden man. Ondanks dat KRC Genk zijn stage afsloot met een 3-1 nederlaag tegen Feyenoord, zag de Duitse trainer heel wat goede zaken waarop hij kan voortbouwen. Tegenover Het Belang van Limburg vertelt hij klaar te zijn voor de competitiestart.

“Ik ben heel blij met wat ik gezien heb", vertelt hij over de oefenwedstrijd tegen de Nederlands bekerwinnaar. “Feyenoord is een absolute topploeg, dus dit was een goede test voor ons. In de eerste helft hebben we getoond dat we onze voet naast die van hen kunnen zetten en scoorden we een fantastisch doelpunt.”

Na de rust ging het wel iets minder, al weet Fink daar meteen de oorzaak van te geven: “In de tweede helft hadden we het veel moeilijker, maar dat is logisch als je ziet hoeveel jongeren er op het veld stonden." Hoe dan ook is de trainer tevreden over de stage.

“We hebben inderdaad een heel goede stage achter de rug. We zijn op de goede weg, ik ben heel blij met waar we momenteel staan. Waar de focus de komende twee weken op zal liggen? We gaan de intensiteit opdrijven en zullen onze tactische richtlijnen er verder inslijpen. Wees maar zeker: we zullen klaar zijn voor de eerste wedstrijd tegen Standard”, waarschuwt hij de eerste tegenstander van de competitie.

Poll: Kan Genk dit jaar opnieuw kampioen spelen?

TAGS  I  Genk  I  Thorsten Fink

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024