Na lange afwezigheid: Thibaut Courtois is uit op revanche en keert terug

Na lange afwezigheid: Thibaut Courtois is uit op revanche en keert terug
Dinsdag 16 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois mocht in vergelijking met heel wat collega’s genieten van een wel zeer lange vakantie. Het feit dat de doelman niet meeging naar het EK met de Rode Duivels maakte dat hij veel tijd kon doorbrengen met zijn gezin en vrouwlief Mishel Gerzig.

Waar Courtois vorige week nog op Ibiza werd gespot, zit zijn vakantie er nu op. De officiële kanalen van zijn werkgever Real Madrid berichten namelijk dat de doelman zich opnieuw bij de club heeft gemeld. Samen met enkele ploeggenoten werd hij er maandag medisch gekeurd.

Voor Courtois belooft het een druk seizoen te worden, een seizoen waarin hij wellicht uit is op sportieve revanche. Vorig jaar moest hij dan ook zowat het hele seizoen geblesseerd aan de kant blijven. In totaal miste hij maar liefst 48 wedstrijden voor Real Madrid.

Wel raakte hij net op tijd fit om de Champions League-finale te beslechten. Die wist Real begin juni met 0-2 te winnen van Borussia Dortmund. Nu Courtois weer volledig fit is, is het nu de vraag of hij opnieuw zijn kans krijgt bij de Rode Duivels, al zullen de plooien met Domenico Tedesco dan wel eerst moeten worden gladgestreken. 

 

Poll: Verdient Courtois een nieuwe kans bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024