Als dat maar goed komt: Brian Riemer bezorgt Anderlecht-fans erg koude douche

Als dat maar goed komt: Brian Riemer bezorgt Anderlecht-fans erg koude douche
Zondag 14 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht hoopt dit seizoen opnieuw tot het laatste moment mee te doen om de titel. Vorig seizoen slaagde het er net niet in om zich tot kampioen te kronen en eindigde het uiteindelijk derde in de competitie. Dit jaar wil het eindelijk die langverwachte prijs pakken.

Ondanks dat de fans van paars-wit snakken naar een trofee, temperde coach Brian Riemer tegenover Het Laatste Nieuws de verwachtingen. Hij ziet natuurlijk ook dat Anderlecht tot op heden geen inkomende transfers wist te realiseren, iets wat de zaken alleen maar moeilijker maken.

“Ik ben geen magiër, wel een realist”, klinkt het bij de Deense trainer. “De fans mogen niet verwachten dat we meteen iedereen van de mat spelen, maar het is wel mijn taak om ervoor te zorgen dat we vanaf de eerste speeldag onze wedstrijden winnen.”

Toch zal hij zijn kop niet in het zand steken wanneer de prestaties blijken tegen te vallen: “Als er kritiek komt, dan zal ik die accepteren. Dat hoort erbij. Maar ik wil vooral fair beoordeeld worden.” Met deze woorden lijkt hij CEO Sports Jesper Fredberg serieus wat druk op te willen leggen.

Poll: Gaat Anderlecht zich de trage start op de transfermarkt beklagen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Jesper Fredberg

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024