Verbijstering alom bij Anderlecht: 'Verrassende speler krijgt noodgedwongen basisplaats'

Verbijstering alom bij Anderlecht: 'Verrassende speler krijgt noodgedwongen basisplaats'
Zondag 14 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Anderlecht ziet Kasper Schmeichel deze zomer naar alle waarschijnlijkheid naar Celtic verkassen. De Schotse topclub is erg concreet voor de doelman en zou dicht bij een overstap staan. In Brussel haalden ze voorlopig nog geen vervanger.

Om de leegte in doel op te vullen, wilde paars-wit enkele weken geleden Rode Duivel Koen Casteels inlijven. De 32-jarige keeper zag zijn contract bij Wolfsburg aflopen en daar wilde Anderlecht van profiteren, helaas voor de recordkampioen koos Casteels voor een avontuur bij het Saoedische Al-Qadsiah FC.

Tot op heden heeft Anderlecht nog geen alternatief aangetrokken en dus is het, slechts twee weken voor de competitiestart, nog maar de vraag wie er in doel zal staan aan het begin van het seizoen. Het recent verleden leert ons dat dat Colin Coosemans moet worden.

Coosemans maakte eind vorig seizoen nog zijn debuut voor Anderlecht, ondanks dat hij er al drie jaar actief was. Toen eerste doelman Schmeichel geblesseerd was, kreeg hij de voorkeur op concurrent Mads Kikkenborg. Mocht paars-wit de komende weken geen vervanger voor Schmeichel vinden, lijkt Coosemans zich te mogen bewijzen.

 

Poll: Verdient Colin Coosemans een kans bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Kasper Schmeichel  I  Colin Coosemans

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024