Vervanger Karl Vannieuwkerke wordt volledig door het slijk gehaald: "Ik erger me mateloos"

Vervanger Karl Vannieuwkerke wordt volledig door het slijk gehaald:
Vrijdag 12 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Karl Vannieuwkerke is bezig aan een erg drukke sportzomer. De presentator van Sporza staat in voor het Europees kampioenschap voetbal, de Ronde van Frankrijk en krijgt straks ook nog eens de Olympische Spelen voorgeschoteld. Het hoeft niet te verbazen dat hij af en toe wat rust gegund wordt.

Om Vannieuwkerke de nodige ademruimte te geven, wordt hij voor bepaalde uitzendingen vervangen door Tess Elst. Het sportanker van de VRT presenteert tegenwoordig de wedstrijden op het EK in Duitsland. Zo kan Vannieuwkerke zich bezighouden met de Tour.

Ondanks dat Elst op korte tijd heel wat vertrouwen kreeg van de VRT, is niet iedereen fan van de presentatrice. Zo verwijzen de mensen op mediaplatform X op negatieve wijze naar het zogenaamd ‘lispelen’ van de journaliste.

Naast het feit dat de EK-studio al heel wat kritiek over zich heen kreeg, en ook Ruben Van Gucht al door een storm ging nadat er blote vrouwenbenen in zijn hotelkamer te zien waren, is het nu dus de beurt aan Elst. De mensen op X zijn niet mals. Een greep uit de reacties:

 

Poll: Wat vind jij van Tess Elst?

TAGS  I  Sporza  I  Tess Elst  I  Karl Vannieuwkerke  I  EK

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024