Club Brugge prijst zich gelukkig met nieuwe aanwinst: "Goede stap op het juiste moment"

Club Brugge prijst zich gelukkig met nieuwe aanwinst:
Woensdag 10 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft zo vroeg op het seizoen al drie officiële aanwinsten binnen. Een van hen is de Griek Christos Tzolis. De linksbuiten vertelt in een interview met Gazet van Antwerpen erg blij te zijn met zijn keuze voor Club.

"Het is de goede stap op het juiste moment", geeft hij aan. "En ik apprecieer dat Club mij altijd blijven volgen is. Omgekeerd ook, trouwens. Het contact met Dévy Rigaux is altijd in stand gehouden. Hij vroeg vaak hoe het met mij en mijn prestaties ging, of ik tevreden was van mijn seizoen. Dat soort zaken. En anderzijds heb ik hem gefeliciteerd met de titel."

Verder vertelt hij over de perceptie van Club in Griekenland: “Weet je: de perceptie rond Club en het Belgisch voetbal is veranderd na die dubbele confrontatie in de Conference League. In mijn thuisland vinden ze competities als de Belgische, Nederlandse of Oostenrijkse niet beter dan de Griekse”, luidt het.

“Maar dat is vaak omdat ze daar énkel naar de Griekse competitie kijken. (grijnst) Na Club Brugge-PAOK is het respect gegroeid”, zo weet hij tot slot te vertellen. Club haalde hem voor 6.5 miljoen euro weg bij Düsseldorf. Momenteel vertoeft hij met zijn nieuwe werkgever op stage in Nederland.

Poll: Wat vind jij voorlopig van de transferwindow van Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Christos Tzolis

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024