‘Absolute toptransfer voor EK-sensatie Williams Jr’

‘Absolute toptransfer voor EK-sensatie Williams Jr’
Vrijdag 21 juni 2024 - 13:00   I   door Redactie

Nico Williams heeft de aandacht getrokken van topclubs in Europa na zijn indrukwekkende optreden voor Spanje tegen Italië in het EK 2024. Dat meldt Fichajes. De jonge speler van Athletic Club de Bilbao staat in de belangstelling van Arsenal, FC Barcelona en Chelsea.

Arsenal wil haar linkerflank versterken met de dynamische en agressieve Williams. De club overweegt zijn afkoopclausule van 55 miljoen euro te activeren om hem vast te leggen.

FC Barcelona ziet in Williams een perfecte aanvulling voor hun aanvallende trio naast Lamine Yamal en Robert Lewandowski. De Catalaanse club denkt dat hij goed past in de plannen van coach Hansi Flick.

Chelsea is eveneens geïnteresseerd in het vernieuwen van hun linkerflank en beschouwt Williams als de speler die de benodigde agressiviteit en kwaliteit kan toevoegen aan hun spel.

Met een relatief lage afkoopclausule heeft Williams het potentieel om een van de meest opvallende transfers van de zomer te worden.

De komende dagen zullen er wellicht onderhandelingen plaatsvinden tussen de geïnteresseerde clubs en de entourage van Williams Jr. De kans is levensgroot dat hij een toptransfer zal realiseren na het EK.

Poll: Ben jij onder de indruk van zijn prestaties op het EK?

TAGS  I  FC Barcelona  I  Chelsea  I  Nico Williams Jr

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024