Zaak-Eddy Snelders: Nieuwe feiten over minderjarigen duiken op

Zaak-Eddy Snelders: Nieuwe feiten over minderjarigen duiken op
Dinsdag 18 juni 2024 - 08:30   I   door Redactie

Het Laatste Nieuws heeft bronnen dicht bij het onderzoek kunnen raadplegen over de zaak rond Eddy Snelders. Daar zijn nog nieuwe details over opgedoken.

De voormalige voetballer en analist werd eerder aangehouden vanwege exhibitionisme en voyeurisme. Hij hing verschillende verborgen camera's in zijn huis en vakantiehuis. Hij filmde ook stiekem in kleedhokjes van een zwembad.

Er werden ook meer dan 3.000 explicitiete beelden op een laptop van Snelders gevonden. Er stonden ook een viertal foto's op waarop niet iedereen volwassen was. HLN schrijft: "Het gaat onder andere om een minderjarig meisje met een penis in haar mond. Die beelden maakte Snelders niet zelf. Ze zijn afkomstig van websites, waar Snelders volgens specialisten niet ‘stommelings’ op belandde."

Minderjarigen

Volgens de zoekgeschiedenis van Snelders zocht hij bewust naar 'tienerseks'. De website in kwestie stelt dat iedereen 18+ is, maar volgens de ondezoekers moet je 'stekeblind' zijn om dat verschil niet te zien of willen zien. Het parket vraagt daarom om de aanklachten van exhibitionisme, voyeurisme en aanranding uit te breiden met het bezit van beelden van seksueel misbruik van minderjarigen.

Poll: Schrik jij nog van deze nieuwe onthullingen?

TAGS  I  Eddy Snelders

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024