Na flirt met Anderlecht: 'Lukaku meer dan ooit op weg naar déze club'

Na flirt met Anderlecht: 'Lukaku meer dan ooit op weg naar déze club'
Zaterdag 08 juni 2024 - 16:00   I   door Redactie

Chelsea richt zich op het vertrek van Romelu Lukaku. De Rode Duivel heeft net een succesvolle uitleenperiode bij Roma afgerond en is weer in trek op de transfermarkt.

Napoli heeft deze week Antonio Conte een driejarig contract zien ondertekenen. Conte, die een goede relatie met Lukaku had bij Inter Milaan, zou hem graag zien als vervanger voor de mogelijk vertrekkende Victor Osimhen.

Ook in Turkije, waar José Mourinho is aangesteld als trainer, is er interesse in Lukaku. Mourinho werkte eerder met hem bij Manchester United en zou hem graag als statement-aankoop willen binnenhalen.

Saudische competitie

Als AC Milan haar doelwit Benjamin Sesko niet weet te contracteren, zouden zij ook geïnteresseerd kunnen zijn in Lukaku. Volgens CaughtOffside blijft de Saudi Pro League echter een serieuze optie voor de Belgische spits. Al Ittihad, favoriet als Karim Benzema vertrekt, heeft Lukaku als prioriteit.

Chelsea vraagt 45 euro miljoen voor Lukaku, wat veel Italiaanse clubs zou kunnen uitsluiten. Afwachten of zij de vraagprijs omlaag kunnen halen. Eerder liet Lukaku al uitschijnen dat hij op relatief korte termijn zal terugkeren naar Anderlecht.

Poll: Zou jij Lukaku liever voor opnieuw een club uit de Serie A zien kiezen?

TAGS  I  Chelsea  I  Romelu Lukaku  I  Al Ittihad  I  AC Milan  I  Napoli

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024