'Club Brugge verkoopt Roman Yaremchuk en ziet miljoenen in rook opgaan'

'Club Brugge verkoopt Roman Yaremchuk en ziet miljoenen in rook opgaan'
Zaterdag 08 juni 2024 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge staat op het punt om afscheid te nemen van een van zijn grootste miskopen uit de recente geschiedenis. Roman Yaremchuk heeft een nieuwe club gevonden.

Club Brugge betaalde liefst 16 miljoen euro voor de oud-aanvaller van AA Gent. Helaas kon hij de hoge verwachtingen nooit inlossen bij blauw-zwart. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan Valencia, maar ook daar brak hij geen potten.

Het is dan ook geen verrassing dat Valencia niet meer verder wil met Yaremchuk. Gelukkig is er nu een alternatief voor de Oekraïense international. Trabzonspor,toont belangstelling. Volgens Fotomac hebben de Turkse club en de Belgische landskampioen al onderhandelingen gevoerd over een mogelijke transfer.

Groot verlies

Trabzonspor ziet in Yaremchuk de ideale opvolger van oude bekende Paul Onuachu. Het dossier zou nu in een stroomversnelling kunnen komen, waarbij Trabzonspor bezig is met de laatste details om Yaremchuk over te nemen. Het is echter nog onduidelijk hoeveel de Turkse club bereid is te betalen voor de Oekraïense spits.. Het spreekt echter voor zich dat Club zwaar verlies zal lijden.16 miljoen euro krijgt het nooit meer.

Poll: Vind jij dat hij genoeg kansen heeft gehad bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Roman Yaremchuk

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024