TRANSFERMARKT. 'Grote namen weg bij Club Brugge, AC Milan verrast met De Ketelaere'

TRANSFERMARKT. 'Grote namen weg bij Club Brugge, AC Milan verrast met De Ketelaere'
Vrijdag 07 juni 2024 - 19:00   I   door Redactie

In onze rubriek 'Transfermarkt' zetten we nog eens alle transfergeruchten op een rijtje. Wie trekt naar waar? De transfermarkt opent weer de deuren vanaf 1 juli.

*Jorne Spileers lijkt Club Brugge te gaan verlaten. Napoli drukt door voor de jonge, talentvolle verdediger van blauw-zwart. Club zal wel een hoge transfersom vragen.

*Atalanta gaat de aankoopoptie in het huurcontract van Charles De Ketelaere niet lichten. De club hoopt dat AC Milan de vraagprijs van 23 miljoen euro zal verlagen. Bij Milan denkt men daar niet aan en kijkt men nu naar andere, buitenlandse clubs om De Ketelaere te verkopen.

*Nog bij Club Brugge is er concrete belangstelling voor Antonio Nusa, ditmaal van Crystal Palace. Club mikt opnieuw op een transfersom van 35 miljoen euro voor de Noor.

*Maxim De Cuyper daarentegen is niet van plan om Club te verlaten. Hij wil voglend seizoen, ondanks de toegenomen interesse, toch blijven.

*Racing Genk staat op het punt om zich te versterken met Jarne Steuckers en Matte Smets van Sint-Truiden. Genk zou 3 miljoen euro voor hen moeten betalen.

Poll: Verwacht jij nog veel inkomende toptransfers bij Club?

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024