'Club Brugge troeft andere Belgische topclubs af voor smaakmaker uit Jupiler Pro League'

'Club Brugge troeft andere Belgische topclubs af voor smaakmaker uit Jupiler Pro League'
Maandag 03 juni 2024 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge kan maar beter werk maken van versterkingen. Het is immers de verwachting dat er toch enkele sterkhouders zullen vertrekken.

Club richt nu opnieuw zijn pijlen op Norman Bassette, de 19-jarige spits die afgelopen seizoen indruk maakte bij KV Mechelen. Volgens de Gazet van Antwerpen stond Bassette vorige zomer al op de radar van Club NXT, maar koos hij destijds voor een verhuur aan KV Mechelen. Daar scoorde de jeugdinternational vijf keer, waardoor hij opnieuw de interesse van Club Brugge heeft gewekt.

Meerdere opties

Bassette keert binnenkort terug naar zijn Franse club SM Caen, die hem vanwege financiële noden wil verkopen. Hoewel KV Mechelen graag een langer verblijf van Bassette ziet, kunnen zij de koopoptie van 5 miljoen euro niet betalen en hopen zij op een nieuwe huurdeal met een aankoopverplichting.

Naast Club Brugge zijn er echter meer kapers op de kust. Andere Belgische topclubs tonen eveneens interesse, en ook uit de Franse Ligue 1 zou belangstelling zijn voor het talentvolle Belgische profiel. Bassette heeft dus volop keuzemogelijkheden voor de toekomst.

Poll: Vind jij dit een goeie potentiële versterking?

TAGS  I  Club Brugge  I  Norman Bassette  I  KV Mechelen

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024