Bart Verhaeghe haalt zwaar uit na kwalificatie van Club: "Heel zielig en triest!"

Bart Verhaeghe haalt zwaar uit na kwalificatie van Club:
Vrijdag 19 april 2024 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge plaatste zich voor de halve finales van de Conference League. Blauw-zwart hoopt zelfs door te stoten tot de finale. Daarom vraagt het uitstel in de competitie.

“PAOK heeft afgelopen weekend niet moeten spelen”, aldus voorzitter Bart Verhaeghe bij Het Nieuwsblad. “Wij staan voor een drukke kalender, terwijl we in de halve finales van een Europees tornooi staan. België moet echt veranderen. Wij gaan vragen om onze competitiematchen vóór de matchen met Fiorentina ook uit te stellen, ja."

Het gaat dan over de uitwedstrijden van 28 april op Genk en 5 mei op Antwerp. “Maar of we gehoord zullen worden... Waarschijnlijk niet, omdat de kalender vol zit. Eigenlijk dient dat ons voetbal niet. Iedereen heeft er belang bij dat Club door gaat", stelt Verhaeghe.

“In België is het heel zielig en triestig om vast te stellen dat dat niet mogelijk is", gaat Verhaeghe voort. "We zijn een heel onprofessioneel voetballand. Ik beklaag dat heel hard, als topploeg in ons land. We moeten dringend naar een andere organisatie van onze competitie."

Poll: Heeft Verhaeghe gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bart Verhaeghe

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024