Club-fans zijn het kotsbeu na nieuw puntenverlies: "Altijd hetzelfde liedje op dat vlak!"

Club-fans zijn het kotsbeu na nieuw puntenverlies:
Maandag 01 april 2024 - 15:37   I   door Redactie

Cercle Brugge en Club Brugge speelden zojuist gelijk. Het werd 1-1, maar de Club-fans zijn absoluut niet te spreken na deze zwakke vertoning en het nieuwe puntenverlies. Volgens hen ligt de oorzaak van dit gelijkspel bij één opvallend punt.

Tegen alle verwachtingen in wist Club Brugge vandaag nog een gelijkspel tegen Cercle uit de brand te slepen. Tot minuut 83, toen Skov Olsen de gelijkmaker wist te scoren, zag het er allemaal een pak minder rooskleurig uit. Kans na kans werd niet benut, en het doelhout werd maar liefst 3(!) keer geraakt. Uiteindelijk wist Blauw-Zwart toch te scoren, maar dat het zoveel moeite en onbenutte kansen kostte, ligt bij veel Club-fans zwaar op de maag.

Zo uitten zij ook massaal hun ongenoegen op het platform ‘X’. Sommigen bekritiseerden het inefficiënte spel van Blauw-Zwart, terwijl anderen de oorzaak van dit puntenverlies bij de individuele kwaliteiten van enkele spelers legden.

Club Brugge bleef na deze wedstrijd echter met een vooral zuur gevoel achter, vooral omdat het de nodige kansen kreeg om de wedstrijd nog te winnen. Het wordt dus afwachten of Club Brugge volgende week, thuis tegen Anderlecht, een betere prestatie op de mat weet te brengen en de nodige efficiëntie terug kan brengen.

Poll: Zie je Club Brugge volgende week van Anderlecht winnen?

TAGS  I  Cercle  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024