Club-speler wordt bij rust massaal op de korrel genomen: "Zo’n luie zak!"

Club-speler wordt bij rust massaal op de korrel genomen:
Maandag 01 april 2024 - 14:18   I   door Redactie

Deze middag streden Cercle Brugge en Club Brugge in de tweede wedstrijd van de Champions’ play-offs om 3 uiterst belangrijke punten. Bij rust staat het 1-0, en volgens de Club-fans is deze achterstand deels te wijten aan de zwakke prestaties van aanvoerder Hans Vanaken.

Die wist niet bepaald te overtuigen tijdens een over het algemeen zwakke eerste helft. Dit zagen ook de Club-fans, die massaal hun kritiek op het platform ‘X’ uitten. De supporters maken zich vooral zorgen om de verdedigende kwaliteiten van Blauw-Zwart, en enkelen steken deels de schuld hiervan op Hans Vanaken. Zo werd hij door sommigen zelfs ‘lui’ genoemd.

Niet alleen Vanaken, maar ook Club Brugge in het algemeen viel niet bepaald in de smaak. Onder nieuwe trainer Nicky Hayen was het nog wat zoeken en wist Blauw-Zwart nog niet echt te overtuigen. Zo staat het zelfs op achterstand en springt stadsgenoot Cercle over Club naar plek 3.

Het wordt afwachten of Hans Vanaken en Club Brugge in de tweede helft meer weten te overtuigen en zo nieuw puntenverlies kunnen voorkomen. Het belooft alvast een spannende en amusante tweede helft te worden!

Poll: Kan Club Brugge nog winnen van stadgenoot Cercle?

TAGS  I  Cercle  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024