Wouter Vrancken verhuist mogelijk van Genk naar déze Belgische club: "Hij past er volledig"

Wouter Vrancken verhuist mogelijk van Genk naar déze Belgische club:
Zondag 31 maart 2024 - 16:00   I   door Redactie

Valerie Van Avermaet, journalist van Het Nieuwsblad, vindt dat Wouter Vrancken een geschikte kandidaat zou zijn om de nieuwe coach van Club Brugge volgend seizoen te worden. De kans is groot dat Vrancken bij Genk moet vertrekken.

Vrancken komt niet meer goed overeen met het bestuur van Racing Genk. Een einde aan de samenwerking in de zomer lijkt dan ook een logisch gevolg. Club Brugge is op zoek naar een nieuwe coach voor volgend seizoen.

"Hij heeft de perceptie nu wat tegen, maar ik vind het raar dat de naam Wouter Vrancken nog niet is gevallen bij Club", aldus Van Avermaet. "Qua stijl zou die daar toch volledig passen?”

Chef Voetbal van Het Nieuwsblad, Ludo Vandewalle, geeft Van Avermaet gelijk. “Inderdaad. Ik was daarstraks vol lof over Van Bommel, maar als we het over de beste trainers in België hebben, mogen we Vrancken niet vergeten. Ik vraag me alleen af hoe hij met de druk zou omgaan. Die is in Brugge nog groter dan bij Genk. En ik heb bij Vrancken nu soms al het gevoel dat hij gepikeerd rondloopt.”

Poll: Zou jij Vrancken een goeie trainer voor Club Brugge vinden?

TAGS  I  Wouter Vrancken  I  KRC Genk  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024