Anderlecht-fans in extase: "Dat is buitengewoon!"

Anderlecht-fans in extase:
Donderdag 01 februari 2024 - 21:17   I   door Redactie

Vanavond stond de wedstrijd tussen KV Mechelen en RSC Anderlecht op het programma. Bij rust staat het 0-1 in het voordeel van Anderlecht, en volgens de Anderlecht-fans is deze voorsprong grotendeels te danken aan de sterke prestaties van Thorgan Hazard.

Bij een hoekschop in minuut 8 stond de Mechelen-verdediging te slapen, waardoor Hazard de bal makkelijk in doel kon werken. Na enkele moeilijke maanden lijkt Hazard nu eindelijk vertrokken te zijn, en dat zien ook de Anderlecht-fans.

“Hazard is helemaal los,” klonk het bij deze Anderlecht-supporter, die duidelijk te spreken is over zijn prestaties. Een andere supporter is er dan weer van overtuigd dat Hazard nog een 'hattrick' zal maken en prijst ook het sterke combinatiespel van Anderlecht.

Na zijn late doelpunt vorige week tegen Union, blijft Thorgan Hazard van waarde voor Anderlecht. Het wordt afwachten of hij deze vorm kan vasthouden, en Anderlecht zo straks een nieuwe driepunter kan schenken.

Poll: Is Thorgan Hazard eindelijk vertrokken?