'Antwerp pakt stevig uit na vertrek van Vermeeren: Rode Duivel op komst'

'Antwerp pakt stevig uit na vertrek van Vermeeren: Rode Duivel op komst'
Donderdag 25 januari 2024 - 14:15   I   door Redactie

Antwerp gaat op zoek naar een vervanger voor Arthur Vermeeren, die op het punt staat om bij Atlético Madrid te tekenen. Een mogelijke kandidaat is de 29-jarige Dennis Praet, momenteel bij Leicester City maar na een reeks blessures niet langer een basisspeler.

Antwerp heeft volgens Het Laatste Nieuws al verkennende gesprekken gevoerd met zowel Praet als Leicester, waarbij een overgang afgelopen zomer niet doorging vanwege een hoge vraagprijs.

Met zijn contract dat eind juni afloopt, overweegt Leicester nu een voordeligere verkoop of een verhuur waarbij Antwerp een deel van Praet's salaris betaalt.

Dit is echter gecompliceerd door het eigen tekort aan middenvelders bij Leicester. Torino, ex-club van PRaet, houdt ook het dossier in de gaten.

Belangrijk voor Praet, die een groot deel van het seizoen miste door een rugblessure en slechts zes wedstrijden speelde, is het verzamelen van meer speeltijd om in aanmerking te komen voor de nationale ploeg met het oog op het EK. Praet lijkt dus niet afkerig te staan tegenover een verhuis naar Antwerp.

Poll: Zou dit een goeie transfer zijn?

TAGS  I  Antwerp  I  Arthur Vermeeren  I  Dennis Praet  I  Leicester City

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024