Riemer krijgt kritiek uit opmerkelijke hoek: "Ik keek vreemd op toen hij dat deed!"

Riemer krijgt kritiek uit opmerkelijke hoek:
Zaterdag 20 januari 2024 - 13:00   I   door Redactie

Zondag trekt Anderlecht richting Leuven, op zoek naar een nieuwe driepunter. In een recent interview met 'Het Laatste Nieuws' haalde ex-Anderlecht coach Ariël Jacobs genadeloos uit naar de huidige trainer Brian Riemer.

Jacobs is momenteel aan de slag bij OH Leuven. Hij is de laatste coach van Anderlecht die twee landstitels wist te pakken. In totaal spendeerde hij vijf seizoenen in het Astridpark. Jacobs blikte in een recent interview terug op zijn periode bij Anderlecht.

“Omdat ik er onverwacht beland ben, om het dan zo'n tijdsspanne uit te houden. Wie aan de slag gaat bij een topclub weet dat hij in een rollercoaster stapt. Ik had het geluk dat ik in een periode zat bij Anderlecht waar de resultaten goed waren. Resultaten zijn vaak een balsem voor de problemen die er zijn,” klonk het bij Jacobs, die het hiernaast ook heeft over de huidige coach, Brian Riemer.

Jacobs heeft de indruk dat Riemer na een jaar nog steeds zoekende is. “Als coach van Anderlecht moet je heel goed nadenken over wat je zegt in de media. Van sommige uitspraken keek ik vreemd op, toen hij zei dat Francis Amuzu de Gouden Schoen kon winnen bijvoorbeeld. Ik denk dat hij wat dat betreft nog de juiste balans aan het zoeken is, maar dat is geen schande.”

Volgens Jacobs is het echter nog te vroeg om te zeggen dat Anderlecht ‘terug’ is. Hij is er echter wel van overtuigd dat Anderlecht het Union dit seizoen heel moeilijk kan maken.
 

Poll: Maakt Anderlecht kans op de landstitel?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ariël Jacobs  I  Brian Riemer

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024