Grote zorgen voor Van Bommel: ‘Sterkhouder Antwerp op weg naar Italië’

Grote zorgen voor Van Bommel: ‘Sterkhouder Antwerp op weg naar Italië’
Zondag 17 december 2023 - 13:30   I   door Redactie

Antwerp ontvangt later op de avond Anderlecht op de Bosuil. De landskampioen lijkt na een moeilijk seizoensbegin zijn beste vorm weer te pakken te hebben.

Dat heeft veel te maken met de topvorm van enkele sterkhouders als Janssen, Vermeeren en Ekkelenkamp. Die laatste wordt dit seizoen vooral uitgespeeld als aanvallende middenvelder. Die positie werd vorig seizoen nog in gevuld door Calvin Stengs, maar de Nederlander koos deze zomer voor een avontuur bij Feyenoord.

Marc Overmars besloot om geen rechtstreekse vervanger voor hem te halen, waardoor het recente transfernieuws over Ekkelenkamp heel wat ogen wijd deed openspreiden in Deurne. Tuttosport meldt namelijk dat de vertrouweling van trainer Mark van Bommel één van de toptargets is van het Italiaanse Torino.

Het is niet meteen duidelijk of de middenmoter uit de Serie A hem deze winter al wil vastleggen, maar ze hebben volgens de Italiaanse bron wel al contact gehad met zijn entourage. Mocht Ekkelenkamp Antwerp komende mercato verlaten, dan moet Overmars dus écht wel een vervanger voor hem halen. Zeker als Vermeeren ook nog eens zou vertrekken. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Ekkelenkamp Antwerp deze winter verlaten?

TAGS  I  Antwerp  I  Torino

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024