‘Bondscoach Domenico Tedesco niet mals voor De Ketelaere’

‘Bondscoach Domenico Tedesco niet mals voor De Ketelaere’
Donderdag 02 mei 2024 - 12:30   I   door Redactie

België coach Domenico Tedesco heeft zijn gedacht gezegd over Charles De Ketelaere naar AC Milan, wat resulteerde in een zeer teleurstellend seizoen.

Tijdens een interview met La Gazzetta dello Sport (via Radio Rossonera) legde hij uit dat de speler moet hebben geweten wat hij kon verwachten toen hij tekende bij een club als Milan. Op de vraag of hij verrast is over hoe goed De Ketelaere het heeft gedaan sinds hij verhuurd werd aan Atalanta, antwoordde Tedesco verrassend.

"Ja en nee. Ik weet goed wat Charles in zijn mars heeft. Hij kwam uit een moeilijk seizoen waarin hij niet speelde en nooit consistentie vond. San Siro is een fantastisch stadion, maar een grote uitdaging voor een nieuwe speler. Als je tekent bij een club van een bepaald niveau, weet je waar je aan begint."

Na zo'n goed seizoen op huurbasis wordt verwacht dat De Ketelaere permanent bij Atalanta blijft, waardoor Milan het grootste deel van het geld dat ze aan de Belg hebben uitgegeven, kan terugverdienen. Tedesco is een van de vele namen die in de afgelopen weken zijn gelinkt aan de functie bij Milan, aangezien Stefano Pioli binnenkort mogelijk wordt vervangen.

Poll: Moet Charles De Ketelaere mee naar het Europees Kampioenschap?

TAGS  I  Domenico Tedesco  I  De Ketelaere  I  Atalanta

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024