‘Dirk Kuyt verrast Beerschot en verlaat het Kiel’

‘Dirk Kuyt verrast Beerschot en verlaat het Kiel’
Donderdag 02 mei 2024 - 11:30   I   door Redactie

Tot dusver blijkt Dirk Kuyt een uitstekende keuze te zijn geweest voor Beerschot. Onder zijn leiding heeft de club promotie terug naar het hoogste niveau van België bereikt. Toch lijkt hij niet bij Beerschot te blijven.

Volgens zijn zaakwaarnemer Rob Jansen, is een mogelijk vertrek deze zomer niet volledig uitgesloten. "Hij lijkt weer pech te hebben bij Beerschot. Ik spreek regelmatig met die mensen. Het zijn allemaal erg vriendelijke mensen die echt begaan zijn met de club.

Maar de eigenaar bevindt zich in Saudi-Arabië, hij is een prins. Die eigenaar is prima, maar om hem heen zijn er mensen met een iets andere kijk op Beerschot, waardoor de hele club in paniek verkeert. Ze zijn radeloos en weten niet wat ze moeten doen. Er moet dringend geld bij”, zegt hij in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

“Dirk wil wel blijven en de directie ook, maar als je geen geld krijgt zit je toch te kijken naar een muur. Voor nu is het in België een weekje of twee wachten wat Saudi-Arabië doet, maar anders kan Dirk op pad naar een andere club. Want dan houdt het verhaal op, maar dat is dan niet zijn keuze.”

Poll: Is Dirk Kuyt de ideale trainer voor een topclub in België?

TAGS  I  Dirk Kuyt  I  Beerschot

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024